A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A marxisták teljes káoszt akarnak csinálni Amerikában, hogy Trumpot megbuktassák: már a Bibliát égetik az Antifák Portland-ben – Videó

De mi köze van a Bibliának George Floyd halálához? A marxisták teljes káoszt akarnak csinálni Amerikában, hogy Trumpot megbuktassák.

Itt tartanak a nagy demokraták.

Hetekkel ezelőtt írtuk, hogy az egyik Black Lives Matter vezető kijelentette, hogy Jézust is támadni kell. Nem elég nekik, hogy ledöntik az általuk rasszistának vélt szobrokat, most újabb fokozatra kapcsolnak a kiképzett marxisták. Már nem csak a fehérek, a Trump szavazók az ellenségük, hanem a keresztények is. Vajon miért nem a koránt égetik el ezek a zsenik?

A szélsőbaloldali anarchisták és a BLM aktivisták amerikai zászlót is égettek korábban. Milyen ember az, aki ilyen aljas cselekedetre képes? A saját országának a lobogóját felgyújtja. Bár ezektől nem lehet sokat várni. Amikor Seattle-ben kialakították maguknak a rendőrség nélküli autonóm zónát, meg is mutatták a tudományokat. Eddig azt hangoztatták, hogy nem kell kerítés, meg határ, azzal a lendülettel körbe is kerítették az elfoglalt városrészt. Kiabálják a tüntetéseken, hogy nem kell a rasszizmus, erre több feketét megöltek, illetve egy ázsiai riportert is megvertek. Amikor meg eldurvultak a drogos bulik, egymást ölték, akkor meg szaladtak volna a rendőrségnek szólni. De, mi inkább csak törődjünk azzal, hogy ez az antifa slepp ne alakuljon ki a hazánkban.

Ezért támogatjuk Boldog István kezdeményezését, hogy legyen terrorszervezetté nyilvánítva az Antifa.

Az Antifa és a BLM közösen akar káoszt alakítani a választások előtt, amiben vastagon benne van Soros György keze is. Minden megpróbálnak, hogy Donald Trump ne maradhasson elnök. Azonban egyre több videó kering a világhálón, amin látható, hogy az értelmesebb afroamerikaiak sem értenek egyet a fehérgyűlölő Black Lives Matter mozgalommal.  Viszont sokan vannak, akik támogatják az erőszakos szervezetet, ilyen Lewis Hamilton, a brit autóversenyző.

Mint ismert, Portland az Antifa amerikai székhelye, már kb. 60 napja folyamatosan tiltakoznak a szövetségi bíróság előtt, az utóbbi napokban többször összecsaptak a rendőrökkel és a szövetségi erőkkel, akiket Trump küldött a városba. Amikor ellenállásba ütköznek a nagy antifák, akkor mindig sírás a vége…

A kommunisták most Jézusban és a kereszténységben látják az ellenséget, ezért provokálják a normális többséget. A bíróság épülete előtt Bibliákat égettek, erről videót is közzétettek:



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések