A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teljesen felháborodtak a rajongók Bochkor Gáboron: még a munkája is veszélybe került emiatt

Bochkor Gábor ismét visszatér a rádiózás világába, sajnos azonban úgy tűnik, hogy nem fogadták olyan kitörő örömmel, mint ahogyan erre a legtöbben számítottak. 

A Retro Rádió reggeli műsorában fogja ébreszteni a hallgatókat, az örömhírnek vélt információt pedig be is jelentette a rádió hivatalos oldala:



Ez alá a poszt alá azonban özönleni kezdtek a negatív kommentek, amelyben a rádió hallgatói kifejezték, hogy mennyire nem örülnek annak, hogy ő fogja vezetni a műsort:

“Ohhh, ne már! Az eddigi páros nagyon jó volt, imádtam a műsorokat. Hát ezentúl csak 10 óra után kapcsolom be rádiót! (Bocsánat az őszinteségemért)” – írta az egyik rajongó.

„Sajnálattal hallom Hudák Anita és Hepi Endre távozását. Intelligens, kedves, visszafogott stílusukat nagyon szerettem. Bochkor Gáborról ezek egyáltalán nem mondhatók el, így én sem a Retro Rádiót fogom hallgatni reggelente!” – írta egy másik, amit az NLC szúrt ki.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések