A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csősz Bogi elmagyarázta, hogy mindenki értse: Ezért árul 16 000 forintért maszkokat

Már hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy új termékkel törnek be a piacra.

Csősz Bogi már a járvány idején elkezdett egy újfajta maszkon dolgozni az öccsével. Az volt a céljuk, hogy olyan terméket tudjanak előállítani, ami képes kiszűrni a koronavírust is.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The safest arrival to Budapest in our @kc.mask! I’ve tested the first piece on the plane and traveling through airports, is easy to breath and comfortable to wear, made of soft and skin-friendly silicone, easy to be reused and disinfected with new replaceable virus filters which provide protection against pollen, all viruses and bacteria! 😷 A legbiztonságosabb érkezés Budapestre a @kc.mask-unkban! Kipróbáltam az első darabot a repülőgépen, és a különböző repülőtereken. Könnyű benne lélegezni és nagyon kényelmes viselni, mert puha és bőrbarát szilikonból készül, könnyen fertőtleníthető, újrafelhasználható a cserélhető vírusszűrővel. Teljes védelmet biztosít nemcsak a pollen, baktériumok, hanem minden fajta vírus ellen is! Reszkessetek 🦠🦠🦠🦠🦠!💪🏼 #kcmask #hungariandesign #clinicallyproven #virusfilter #klinikailagigazoltvírusfilter #theoneandonlyvirusfilter
KC Virus Mask (@kc.mask) által megosztott bejegyzés,


A maszkok elkészültek, Bogi a Reggeliben mesélt a termékről.

"Azért nem védenek azok a maszkok, mert a szűrő része nem tudja kiszűrni a vírust. Azok pollen-és pormaszkok, azokra van kifejlesztve, de a vírus mérete olyan pici, hogy átslisszan rajta" - magyarázta Bogi.



A szilikon maszk 16 000 forintba kerül és mindössze 24 óráig lehet használni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések