A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Siófoki parkoló autóból rabolt pénzt és céges papírokat egy szolnoki férfi

Több millió forintot és céges papírokat vitt el egy szolnoki férfi, egy feltételezhetően nyitva hagyott autóból Siófokon. Azért nem ez az évszázad tolvajlása...

2020. március 29-én éjjel az akkor még ismeretlen elkövető Siófokon, egy lakóház előtt leállított gépkocsi hátsó üléséről több millió forint készpénzt és céges dokumentumokat tulajdonított el. Az adatgyűjtés és a tanúkutatás során a rendőrök látókörébe került egy 46 éves szolnoki férfi, akit az egyenruhások 2020. július 19-én elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra.

A nyomozók T. Lászlót lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjármű-tulajdonosok figyelmét arra, hogy ha a járművüket leállítják, minden esetben zárják be, és ne hagyjanak benne értéket, a hasonló esetek elkerülése érdekében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések