A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Úgy orrba-verte a kaposvári parkban sétáló férfit, hogy eleredt az orra vére

Gyorsított eljárásban ítélték el az agresszív pofozkodót. Könnyen mehetett, mert éppen most is börtönben ül...

A járási ügyészség garázdaság miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a többszörösen büntetett előéletű férfit, aki egy kaposvári parkban támadt rá ismerősére. A korábban már nyolcszor büntetett, jelenleg is fegyházbüntetését töltő vádlott júniusának elején a déli órákban egy kaposvári belvárosi parkban töltötte az időt egyik ismerősével, amikor valamin összevesztek.

A férfi ezután legalább háromszor arcon ütötte a másik férfit, akinek az orra vérezni kezdett. A parkban ekkor éppen két rendőr is járőrözött, akik látták a történteket, és a vádlottat előállították a kapitányságra.

A sértettnek könnyű sérülései keletkeztek. Az ügyészség a gyanúsítottat 2020. július 17-én gyorsított eljárásban bíróság elé állította, majd a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértve a többszörös visszaesőnek minősülő vádlottra 1 év 2 hónap börtönbüntetést szabott ki. Az ítélet ellen az ügyészség súlyosításért jelentett be fellebbezést.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések