A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kővel dobta ki az olasz lány szemét az indiai bevándorló

Egy illegális bevándorló kővel talált el egy fiatal lányt. Casilino lakosai egyre mérgesebbek, kijelentették, hogy a migránsok miatt a helyzet: “Egyre rosszabb” - írja a vadhajtasok.hu.

Alice Tarquini 32 éves, a fővárosban egy erőszakos támadás áldozata lett, támadója kidobta a szemét. Egy illegális bevándorló kövekkel dobálta meg az autóját, és az arcát találta el. A szerencsétlenül járt nő éppen hazament a kocsijával, amikor egy kereszteződésnél megtámadtak – írja az Fdesouche.com.

“Szinte már otthon voltam. Nem tudtam, hogy egy kő csapódott be, az arcom hirtelen tiszta vér lett. A vérzést megelőző fájdalom kínzó volt. Csak arra emlékszem, hogy néhány perccel korábban láttam egy személy sziluettjét a járdán (…), nem értettem, mi történt .

A támadó neve: Balbir Cumar, 42 éves, indiai állampolgárságú. Nincs bejelentett lakóhelye, nincs munkája és nincs tartózkodási engedélye sem. Illegális migráns teljes bűnügyi nyilvántartással. Nem félt a pisztolytól, annyira, hogy amikor megpróbálták letartóztatni, az indiai hirtelen a rendőrök elé vetette magát.

“Minden nap egyre rosszabb lesz”

– mondta egy casilino-i lakos, majd hozzátette:

„A kábítószer-kereskedők és a részegek betolakodtak Róma szomszédságába és más részeibe. Senki sem tesz semmit az ott lakók védelme érdekében… “

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések