A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyomorforgató részletek derültek ki a kerepesi horrorcsaládról: ezt tették a gyermekekkel a kegyetlen szülők - videó🔞

Döbbenetes és gyomorforgató részletek derültek ki a kerepesi családról, amelyben négy kiskorú gyermeket a rendőrség gyanúja szerint szüleik rendszeresen szexuálisan bántalmaztak.

Egy kerepesi családban 2017 nyarán a szülők napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítették kiskorú, 6, 4, 3, valamint 2 éves gyermekeiket. A kegyetlen szülők erőszakkal, testi fenyítéssel, hajukat megtépve vették rá gyermekeiket a beteges játékokra. Mindebben a nagymama is partner volt: nevetett a gyerekeken, vagy éppen biztatta őket.

A Tények most megtudta, a szülők ennél is tovább mentek akkor, ha a kicsik ellenkeztek: rendszeresen megverték őket vagy az apjuk a szájukba vizelt. Sőt, sok esetben arra is kényszerítették őket, hogy alig egy kistarcsai élelmiszer-áruháznál kolduljanak.

A Tényeknek nyilatkozó Kenese Attila, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője elmondta, a szülőkre "a legsúlyosabb bűncselekmény büntetési tétele 5-20 évig terjedő szabadságvesztés". Illetve hozzátette azt is, hogy a nyomozás eddigi adatai alapján a két gyanúsított a gyermekvédelmi szakembereket több alkalommal megfenyegette az eljárás során.

A Tények információi szerint az apa büntetett előéletű, korábban ugyanis fegyveres garázdaság miatt 9 hónapot ült börtönben. A bíróság mindhármukat letartóztatta, de tagadják, hogy molesztálták, illetve bántották volna a kicsiket.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések