A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány felesége az ATV-ben folytatta a őrjöngését: Orbán nem Brüsszellel áll szemben, hanem sok millió magyarral

A tegnapelőtti, minősíthetetlen parlamenti felszólalása után Dobrev berohant az ATV stúdiójába és folytatta a nyekergést.

Hollik István is helyretette Gyurcsány 2-t.

A Degenerált Koalíció EP-képviselője elpicsogta, hogy felszólalása közben a fideszes honatyák folyamatosan bekiabáltak (nem csoda, hiszen ilyen gusztustalan beszédet nem könnyű hallgatni). Arról persze nem beszélt, hogy vitázni ment a Parlamentbe, de a beszéde után egyből el is viharzott az Országházból.

“Meglepő volt. Hozzá vagyok szokva az európai parlamentben a parázs vitákhoz, de a húsz percnyi tömény gyűlölet és a folyamatos kiabálás egész meglepő volt a Fidesz padsorai részéről. Hogy őszinte legyek, ez inkább csak megerősített abban, hogy biztos, jó úton járok, ha ennyire idegesek tőle”

– mondta Dobrev

“Inkább ne kapjon Magyarország pénzt, de ha kap, akkor azzal szabadon garázdálkodhassanak.”

Dobrev ezzel arra utalt, hogy az álláspontja alapján az uniós pénzek döntő többsége rossz kezekbe kerül: a holdudvarhoz, miközben ezek az összegek a kisvállalkozóknak, a kórházaknak vagy a gazdáknak kéne járjanak.

“Nem Brüsszellel áll szemben, hanem sokmillió magyarral”

– mondta a műsorban

Dobrev viszont hangsúlyozta, hogy nem lát arra sok esélyt, hogy a miniszterelnök tényleg keresztbe tegyen a költségvetésnek:

“Csodálkoznék, ha Orbánnak lenne ahhoz bátorsága, hogy megakadályozza, hogy az európai és közte a magyar gazdák január elsejétől pénzhez jussanak, hogy a kórházak megkapják a szükséges finanszírozást, hogy a munkanélküliek megkapják azt a pénzt, amire szükségük van.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések