A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ellopott egy táskát a szegedi autómosóból - a rendőrök keresik

A férfi táskát lopott egy szegedi autómosóból. A biztonsági kamera rögzítette az eseményeket.

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy táskát vitt el egy szegedi autómosóból.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1390/2020. bűnügyi számon, jogtalan elsajátítás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint az elkövető 2020. május 9-én a délelőtti órákban az egyik szegedi autómosóban őrizetlenül hagyott táskát – a benne lévő hangfallal, powerbankkal és bankkártyával együtt – jogtalanul elvitte.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések