A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ellenzéki álhírgyár: Az álmentős nő ikertestvére a csodamasinával házaló Németh Károly

A baloldali kamuvideó álmentősének, Németh Athinának az ikertestvére az a Németh Károly, aki a Hírklikk nevű portálnak állította, hogy az általa forgalmazott koronavírus-teszt gépet a kormány és a szakemberek is méltatták – írja a Híradó.hu. 

A portál szerint miközben a csodamasinával házaló, és a médiát egymásnak ellentmondó állításokkal körbehaknizó Németh Károly körül egyre fogy a levegő, az álmentős nőhöz fűződő rokoni szálakat Németh Athina lánya is megerősítette.

A Híradó.hu arról ír, egyre követhetetlenebbek Németh Károly, a vírustesztelő csodamasina ügynökének nyilatkozatai. Az M1-nek vasárnap a baloldali Hírklikken (ahol először mutatkozott be Németh Károly) megjelent állításainak az ellenkezőjét mondta, ráadásul a férfi és a portál egymást is csúsztatással vádolta.

Eközben Németh Athina lánya csütörtökön nyilatkozott az M1-nek, ahol elmondta, sem anyjával, sem nagybátyjával nem tartja a kapcsolatot,

mert évekkel ezelőtti találkozásukkor édesanyjához hasonlóan nála is azt tapasztalta, hogy a férfi nem tud különbséget tenni hazugság és valóság között.

Németh Athina lánya az M1-nek azt is elmondta, úgy tudja, a két testvér most is szoros kapcsolatban áll egymással és édesanyját anyagilag is támogatja nagybátyja.

A testvérpár női tagja, Németh Athina nemrég a szocialisták kamuvideójában tűnt fel állítólagos mentősként.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések