A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tordai kikészült, mert szerinte Merkel és az EU megnyeri Orbánnak a választásokat

A Párbeszéd provokátora idegállapotba került az Európa Unió soros elnökségét betöltő Németország kancellárjának európai parlamenti felszólalásától. 

Tordai Bence amiatt sivalkodik, Angela Merkel nem tette le a nagyesküt, hogy a jövőben közvetlenül pályázhatnak Brüsszelhez uniós forrásokért az önkormányzatok és a „civil” szervezetek.

„Nem mondta azt, hogy Orbán Viktor kormánya egy büdös fityinget se kap! Sőt, 2022-ig több mint 5 ezer milliárd forintot kapunk ebből a gazdaság-újjáélesztési alapból: kábé fele kölcsön, fele vissza nem térítendő.

Tehát ha meg akarják nyerni Orbán Viktornak a választást, akkor jó úton haladnak, úgyhogy egy kicsit ott is magukhoz kellene térni a kollegáknak.”

Tordai Bence, a nulla százalékos Párbeszéd botrányhős országgyűlési képviselője az ATV A nap híre július 9-i műsorában sopánkodott amiatt, hogy Angela Merkel és az EU túlzottan támogatja az Orbán-kormányt, azaz Magyarországot, és a jelek szerint nem szándékoznak megvonni az uniós forrásokat.

Meg is “üzente” a külföldi “kollegáknak”, kapják össze magukat, és segítsenek már az impotens honi ballib ellenzéknek a kormánybuktatásban…

Az ügy előzménye, hogy Brüsszelben a momentumos hisztigép, Cseh Katalin nekiesett Merkelnek, büntessék már meg Orbánt!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések