A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bakanccsal a lábán rúgta meg 72 éves beteg édesapját egy férfi Vértesszőlősön

A Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki megrúgta az édesapját, mert az a nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy a fia az ebéden gúnyolódott.

A vádirat szerint az ittas állapotban lévő 38 éves férfi 2019. április 7-én délután egy vértesszőlősi lakásban az elkövetéskor 72 éves, Parkinson-kórban és baloldali testbénulásban szenvedő édesapjával összeszólalkozott. A sértett a nemtetszését fejezte ki a fiának amiatt, mert az kifogásolta az ebédet, amire gúnyos megjegyzést tett.

A férfi ezt követően bakancsos lábával a kanapén ülő édesapja jobb lábát erősen megrúgta, valamint ököllel az arcába vágott, amitől a sértettnek a jobb lábszárán és a homlokán egyaránt horzsolás keletkezett, amelyek 8 napon belül gyógyultak.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfit végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje, a próbaidő tartamára rendelje el pártfogó felügyeletét, valamint írja elő kötelezettségként, hogy jelentkezzen közfoglalkoztatásra, továbbá vegyen részt a pártfogó felügyelő által szervezett szociális készségfejlesztő és agresszióhelyettesítési tréningen – írja az ügyészség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések