A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Román embercsempészeket fogtak a rendőrök az M5-ös autópályán

A Készenléti Rendőrség munkatársai ellenőriztek két személygépkocsit és a benne ülőket az M5-ös autópálya 30-as kilométerszelvényében, 2020. március 10-én 6 óra 50 perc körül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztályának információi alapján. Mint kiderült, a járművekben a sofőrökön kívül hét, magát szír állampolgárnak valló férfi utazott.

A román állampolgárságú járművezőteket az egyenruhások előállították a Dabasi Rendőrkapitányságra, velük szemben a további eljárást embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozók az embercsempészeket őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

A migránsokat, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, meghallgatásukat követően a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra kísérték.



További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések