Hirdessen itt

Megható: magyar orvosok és ápolók üzentek a koronavírus-fertőzötteket gyógyító kollégáiknak

Megható bejegyzésben üzentek a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet dolgozói a kollégáiknak.

Már hazánkat is elérte a koronavírus, sőt szerdán vészhelyzetet rendelt el a kormány. A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet ennek kapcsán a Facebook-oldalán olvasható kedves bejegyzéssel üzent: büszkék azokra a kollégákra, akik most a koronavírussal fertőzött magyarokat kezelik.

"Mi tudjuk, milyen egy intenzív osztályon, súlyos betegséggel küzdő ember ágya mellett állni. De el sem tudjuk képzelni, milyen lehet most azoknak az orvosoknak, ápolóknak, akik a koronavírussal fertőzötteket gyógyítják" – olvasható a posztban.

Hozzátették: szerettek volna kávét, csokit, gyümölcsöt is küldeni , de elmondásuk szerint Tóth Tamást, a dél-pesti egyesített kórház ápolási igazgatóját annyira meghatotta a kezdeményezés, hogy csak annyit tudott mondani, már az is elég, hogy ez valakinek az eszébe jutott.

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

Mi tudjuk, hogy milyen egy intenzív osztályon, súlyo... s betegséggel küzdő ember ágya mellett állni. De el sem tudjuk képzelni, milyen lehet most azoknak az orvosoknak, ápolóknak, akik a koronavírussal fertőzötteket gyógyítják. Szerettünk volna kávét, csokit, gyümölcsöt, bármi küldeni Nektek, kollegák, de felajánlásunk annyira meghatotta Tóth Tamást, a dél-pesti egyesített kórház ápolási igazgatóját, hogy csak annyit tudott mondani, már az is elég, hogy ez valakinek az eszébe jutott.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések