A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Tankcsapdát nem állíthatja meg a koronavírus – Mégis megtartják a koncertet!

Felvette a kesztyűt a Tankcsapda a koronavírus ellen.

A kormány rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdetett szerda délután a koronavírus-járvány terjedése miatt. Elrendelték egyebek mellett a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb látogatottságú kültéri rendezvények betiltását, ami nagyon sok szórakozóhelyet, koncertet, mozit, színházat érint. A szervezők, és az előadók sorra mondják le a márciusra tervezett eseményeket - de nem csak hazánkban van veszélyhelyzet, több európai országban is bevezettek már szigorú intézkedéseket. Az európai turnén lévő Tankcsapdának is el kellett elhalasztania már négy kinti bulit, és hogy a többivel mi lesz, még egyelőre bizonytalan. A zenészek ennek ellenére ahelyett, hogy keseregnének, már meg is találták a megoldást arra, hogy ne maradjon koncert nélkül a közönségük. A banda március 20-án a YouTube-on keresztül zenél a rajongóinak.

- Szeretnénk valamilyen szinten kárpótolni, megvigasztalni az embereket, adni nekik valami pozitívat - mondta a Blikk megkeresésére Fejes Tamás, a banda dobosa. - Hogy senki ne maradjon Tankcsapda és élő koncertek nélkül, elnyomunk egy jó órás, erős egyveleget, ami a YouTube-on keresztül mindenki számára elérhető lesz, regisztráció nélkül, teljesen ingyen. A Tankcsapdát nem állíthatja meg a koronavírus!

Fejes azt is hangsúlyozta, hogy az elmaradt koncerteket mindenképp be fogják pótolni, ahogy az ezekkel kapcsolatos nyereményjátékokat is, mint a Wizz Air-együttműködést, melynek során rajongókat szerettek volna kiutaztatni Eindhovenbe.

A Tankcsapda szerda este közölte rajongóival a jó hírt a Facebook-oldalán.

„A VILÁG VÉGE MÉG VÁRHAT! Nem fogunk koncert nélkül hagyni!”

"A mai napon bejelentett hazai és külföldi hatósági intézkedések alapján a jövő héten következő endhoveni (márc.20.) és kölni (márc. 21.) turnéállomásainkat is elhalasztani kényszerülünk. Természetesen a koncertekre megváltott jegyek a később meghirdetett időpontokra is érvényesek! DE, hogy senki ne maradjon Tankcsapda nélkül és az EURÓPA Turnéhoz méltó módon kezeljük ezt a helyzetet, március 20-án mégis lesz Tankcsapda koncert! Ott akarunk lenni mindenhol, minden országban, városban, éppen ezért úgy döntöttünk ÉLŐBEN jelentkezünk Debrecenből, „zártkapuk” mögött, de profi körülmények között. Március 20-án pénteken a Tankcsapdát nem állíthatja meg a koronavírus, ott leszünk ÉLŐBEN az otthonodban, elnyomunk egy jó, erős egyveleget! A pontos részletekkel jövünk hamarosan" - olvasható a bejegyzésben.

Tankcsapda

„A VILÁG VÉGE MÉG VÁRHAT!Nem fogunk koncert nélkül hagyni!" A mai... napon bejelentett hazai és külföldi hatósági intézkedések alapján a jövő héten következő eindhoveni (márc.20.) -beleértve a Wizz Air játékot- és kölni (márc. 21.) turnéállomásainkat is elhalasztani kényszerülünk. Természetesen a koncertekre megváltott jegyek a később meghirdetett időpontokra is érvényesek!


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések