A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lemondott a győri ETO elnöke, miután a polgármester kemény szavakkal bírálta a csapat teljesítményét

Győr polgármestere megvonta a támogatást a csapattól, Mányi József lemondott elnökségéről.

A város polgármestere, Dézsi Csaba András nemrég egy zártkörű beszélgetésen fejtette ki: hogy a másodosztályú csapat teljesítménye nem érdemel 290 millió forintos támogatást a várostól- írja az Index.hu. A politikus tanácsadója, Petrov Iván szerint a város csak az élsportot kívánja segíteni, a magyar foci pedig nem tartozik ebbe a kategóriába.

Később a polgármester közösségi oldalán is reagált, ahol kifejtette: "Ezt a lelketlen, szívtelen, munkának nem nevezhető teljesítményt nem vagyok hajlandó pénzzel honorálni. Ha ezt munkának nevezném, amit a győri ETO színeiben futballozó emberek manapság produkálnak a pályán, az sértő lenne azokra a győri dolgozó emberekre, akik munkával keresik meg nap mint nap a kenyerüket."

A polgármester kijelentésére reagálva Mányi József a klub honlapján bejelentette a lemondását. "Ha a város vezetése úgy ítéli meg, hogy az ETO sikereinek én vagyok a legnagyobb gátja, akkor én azt tudomásul veszem. 2017-ben jöttem az ETO-hoz, amikor is egy csődtömeget vettem át, és óriási kihívás volt ezt rendbe tenni. Akkor sem mondta meg senki, hogy ezt hogyan kell csinálni, senki nem adott tanácsokat és senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e"- olvasható a klub oldalán.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések