Hirdessen itt

Gázkazánt mentek lopni egy építkezés területére, perceken belül lebuktak

A budapesti rendőrök a tetten ért elkövetőket perceken belül elfogták, ellenük lopás bűntette miatt indult eljárás – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói március 8-án értesítették a közrendvédelmi főosztály járőreit, hogy az Örs vezér útján lévő egyik, építés alatt álló ingatlanba két férfi betört, majd onnan nagy értékű gázkazánt lopott el. A felderítők jelzésére perceken belül kiérkező járőrök az éppen távozó gépkocsi útját elállták, az abban ülő két férfit a helyszínen elfogták. A rendőrök a gépjárművet a helyszínen átvizsgálták, s megtalálták a több százezer forint értékű lopott kazánt.


A budapesti felderítők és a járőrök által közösen elfogott két férfit előállították a zuglói rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Kihallgatásukat követően az 59 éves vecsési Sz. Ferencet és társát, a 38 éves kistarcsai T. Albertet őrizetbe vették, illetve előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. A nyomozók Sz. Ferenc házában kutatást tartottak, ahol egy gázkazánt és két autómotor-vezérlő egységét találtak, amelyeket lefoglaltak. Utóbbiak eredetét vizsgálják.

További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések