A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cseke Katinka súlyán rugózott a Nicsak, ki vagyok! zsűrije – videó

A Nicsak, ki vagyok? negyedik adásának második felében Ábel Anita hozta szóba, hogy a rejtélyes Bohóc jelmez Cseke Katinkát rejtheti. Erre elszabadult a viccelődés, amelynek célpontja a énekes-színésznő lett, a két versenyző zsűri azt latolgatta, hogy Katinka "erősebb" annál, hogy ő legyen a kosztümben.

Ganxsta Zolee és Kajdi Csaba Cseke Katinka súlyán szórakozott, ám Ábel Anita azonnal a színésznő védelmére kelt, azzal próbálta visszaverni az rossz ízű viccelődést, hogy mostanában Katinka rengeteget fogyott. Tilla is próbálta más irányba vinni a beszélgetést, de már nem tudta befolyásolni. Megjelent a kép színésznőről Ganxsta Zolee pedig csak annyit reagált: „Tök jól", ezt követően pedig a földre rogyva röhögött. Kajdi ezt azzal kommentálta, hogy „Ez egy picit nekem erős, ez a fogyás..." a háttérben Majka hatalmasakat nevetett, bár azzal védekezett, hogy csak Ganxstán röhög: " Ez egy büdös paraszt, nem lehet ilyeneket mondani."- oltotta le keresetlen szavakkal Majka a nívótlan Ganxsta-beszólást.

Ám végül a nagyon kínos szituációt újra Ábel Anita próbálta menteni, aki Katinka nevében kikérem magának a durva tréfálkozást.

Itt nézheti meg 8:11-től a TV2 Nicsak, ki vagyok? műsorrészletét:


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések