A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Körözött ittas vezetőket fogtak Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy tápiószelei lakos 2020. március 21-én 21 óra körül Szolnok belterületén közlekedett személygépkocsival, amikor ellenőrizték a helyi körzeti megbízottak. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A sofőrt a rendőrök előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

Szintén személygépkocsival közlekedett az a fegyverneki férfi, akit 2020. március 21-én 19 óra 27 perc körül ellenőriztek a járőrök Törökszentmiklós belterületén. Az intézkedés során a 46 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a jogsértőt előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök a vezetői engedélyét elvették a helyszínen mindkét jogsértőnek, és ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Az ittas járművezetőkkel szemben továbbra is zéró tolerancia van érvényben Magyarországon. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések