A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus-fertőzés gyanújával szállítottak a Szent László kórházba egy nőt Vas megyéből

Koronavírus-fertőzés gyanújával szállítottak kórházba egy nőt Vas megyéből - tudta meg a nyugat.hu.

Vasárnapra két újabb személynél, a Szent László Kórházban járványügyi zárlat alatt álló egyik iráni diáknál és egy magyar nőnél diagnosztizálták az új koronavírus-fertőzést. Mindketten a már korábban koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált betegekhez kapcsolódó járványügyi kontaktkutatás során lettek kivizsgálva. Mostanra tehát 7 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván hazánkban - négy iráni, egy brit, és két magyar állampolgárt.

Az egyik magyar beteg egy Debrecenben élő, szintén koronavírus-fertőzött brit férfi felesége, akivel a Vas megyei testvére a lappangási időben találkozott. Ezért az 59 éves beteg testvérét ma a budapesti Szent László kórházba szállították kivizsgálásra. A hírt dr. Wächter Walter László megyei tisztifőorvos erősítette meg a lapnak, hozzátéve: azt is felkutatják, hogy a fővárosba szállított nő kikkel érintkezhetett az elmúlt napokban.

A nyugat.hu úgy tudja, a Vas megyei nő a Nevelési Tanácsadóban dolgozott, ahol már megtörtént a fertőtlenítés, ám ha a hölgy betegnek bizonyul, le is zárhatják az irodákat.

További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések