A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb március 15-re tervezett programot fújtak le a koronavírus miatt

Későbbre halasztják az új Nemzeti Alaptanterv (NAT) bevezetése elleni tüntetést a szervezők a koronavírus miatt.

Az ADOM Diákmozgalom közleményében azt írta: a várható magas létszámra való tekintettel, a résztvevők egészsége iránt érzett felelősségből fújják le a 21. századi oktatásért szervezett demonstrációjukat, ami március 15-én lett volna.

"Mivel jelenleg még nem látható előre pontosan a járvány lecsengése, ezért pontos időpontot csak a későbbiekben tudunk kijelölni a tüntetés megtartására" - közölték.

Nem ez az első szabadtéri program, amit kénytelenek voltak a szervezők elhalasztani a koronavírus miatt. Mint arról korábban beszámoltunk, a kormány lemondta a március 15-i központi ünnepséget, miután az operatív törzs úgy látta, nem ajánlatos ekkora embertömegnek összegyűlni a járvány idején.

Bár Magyarországon csak egyedi fertőzések vannak és gócpontok nincsenek, a múzeumkerti ünnepség az ország legnagyobb rendezvénye, ahová Magyarország minden pontjáról érkeznek emberek. Emellett több önkormányzati ünnepséget, megemlékezést lemondtak.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések