Hirdessen itt

Idegösszeomlást kapott a brutálisan meggyilkolt Csenge édesapja

Az édesanyja után, K. Csenge édesapja is idegösszeomlást kapott, miután kiderült, a bírósági döntés értelmében lányuk gyilkosát szabadlábra helyezik.

Korábban a Blikk is beszámolt már arról, hogy a 2017-ben meggyilkolt K. Csenge feltételezett gyilkosát, B. Rolandot március 3-án négy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Bizonyítékok hiányában azonban az előzetesben töltött évek után Rolandot szabadlábra helyezték. Az áldozat édesanyja az ítélethirdetést követően összeomlott a bíróságon, mentők szállították a pszichiátriára.

A Bors most megtudta, néhány napja Csenge édesapja is idegösszeomlást kapott. A 73 éves férfi a lapnak elmondta, három napot töltött az ózdi kórházban, ahol infúziót és injekciót is kapott.

„Az orvos azt mondta, különösen nagy bajom nincsen, a lelki problémákat sajnos orvosilag nem tudja gyógyítani” – nyilatkozta a férfi, akinek az orvosok azt tanácsolták, forduljon pszichológushoz az őt ért traumák feldolgozásáért.

„Ahhoz 73 évesen én már nagyon öreg vagyok. Jobb lesz, ha minél hamarabb letartóztatják Rolandot, mert ha a lakosság felismeri valahol, abból biztosan nagy baj lesz” – mondta K. László, aki ugyanakkor köszönetet mondott a magyar lakosságnak a támogatásért.

Néhány nappal a bírósági ítéletet követően ugyanis március 28-ra békés demonstrációt és gyertyagyújtást is szerveznek Miskolcon. A szervezők szerint az esemény meghirdetése után az ország szinte minden pontjáról a részvételi szándékukat jelezték emberek. 

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések