Hirdessen itt

Valkó Eszter őszintén mesélt: „Amióta édesanya lettem, hihetetlenül háttérbe szorultam”

Valkó Eszter kisfia hamarosan tíz hónapos lesz.

Nagyot fordult vele a világ, amióta megszületett gyermeke. Valkó Eszter a Hot! magazinnak árulta el, hogy hamar vissza kellett állnia a munkába, így a kisfia, Simon bölcsődébe jár.

„Hollandiában más rendszer van, mint otthon: a nők körülbelül három hónappal a szülés után visszamennek dolgozni. Azon kívül nekem sem árt a felnőttek társasága. Arról nem is beszélve, hogy tudom: a fiamnak is jót tesz, hogy a vele egykorúakkal szocializálódik” – nyilatkozta Eszter.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Valkó Eszter (@valko_eszti) által megosztott bejegyzés,


Az egykori műsorvezetőnek szerencséje van, ugyanis ugyanannál a gyógyszeripari cégnél dolgozik, mint a férje, és a kollégák is nagyon kedvesek és megértőek vele. Azonban nem tagadja, sokszor nehéz, hogy nincs segítsége, mivel távol van a családja. Ennek ellenére kezd kialakulni a saját rendszerük, még egy bébiszitterük is van, ami hatalmas segítséget jelent nekik, ha kettesben szeretnének lenni.

„Amióta édesanya lettem, miden megváltozott, én hihetetlenül háttérbe szorultam, de ez nem panasz. Eddig egy percem sem volt magamra, de például nem érzem rosszul magam a bőrömben, nincs rajtam leadhatatlan fölösleg” – magyarázta Eszter a lapnak.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések