A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„A pilóta alig tudta letenni a gépet” – Peches nyaralásáról mesélt Sipos Peti

Felhőtlen kikapcsolódásnak indult, de egy hatalmas pechsorozat lett az Irigy Hónalmirigy zenésze, Sipos Peti és családja trópusi nyaralásából.

Már az indulás sem volt egyszerű, mert egy koncertcsúszás miatt egy napos késéssel indult a zenész és családja a Kanári-szigetekre, így a repülőjegyet máris duplán kellett megvenniük.

– Ráadásul hatalmas szélviharba keveredtünk, a pilóta alig tudta letenni a gépet Londonban, nagyon cidriztem, hogy szerencsésen földet érjünk – mesélt az első napról Sipos Peti. Megérkezésük után alig szusszantak egyet, újabb csapás érte a családot: kirabolták bérelt kocsijukat, benne a pénzükkel, bankkártyájukkal és egyéb értékekkel.

– Szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy az úti okmányaink és némi készpénz a feleségemnél maradt, így ki tudtuk húzni a hátralevő két napot – mesélte a Story magazinnak. Ám már hazatérésük első perceiben újabb bosszúság várta őket: kiderült, hogy a Ferihegyen hagyott autójuk kulcsa is az ellopott táskában volt, ezért újabb kálvária várt rájuk.

– Hazataxiztunk, ám akkor ébredtünk rá, hogy a távirányítós slusszkulcs lemerült. Ehhez pedig – vasárnap lévén – igen körülményes volt elemet szerezni – ecsetelte az újabb pech részleteit Peti.

– A viszontagságok ellenére azonban nem voltam elégedetlen, mert a látványosságok kárpótoltak bennünket az elszenvedett kellemetlenségekért – vont mérleget az egyhetes „nyaralásról” a zenész.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések