A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus-intézkedéssel indult a soroksári futó nő megölésével vádolt férfi pere – részletek

Moint korábban írtuk, év elején eldőlt, hogy márciusban bíróság elé állítják a soroksári futó nő megölésével gyanúsított R. Szilvesztert. 

Ez a nap el is jött, ma, csütörtökön megkezdődött a tárgyalás, ám nem várt fordulattal:

A soroksári futónő megölése miatt indított büntetőügyben a tanúkat ugyanis kiértesítették, hogy ne jönnek el a mai tárgyalásra a koronavírus-veszély miatt.

Az áldozat édesanyja és édesapja tanúskodtak volna, ám idős koruk miatt ők legveszélyeztetettebbek közé tartoznak, ezért nem kellett ma tanúvallomást tenniük

A vádlott, r. Szilveszter egyébként a mai napon szintén nem tett vallomást.Így a tárgyalás rövid úton véget ért, R.Szilveszter védője azonban a tárgyalás végén jelezte, hogy védence a következő tárgyaláson kifosztás tárgyában vallomást tesz majd.

Bár a vádlott eddig hallgatott, meggondolta magát, ám ha majd megteszi a vallomását, várhatóan azt továbbra sem ismeri el, hogy megölte Kardosné Gyurik Krisztinát. Azt azonban nem vitatja, hogy ő lopta el a már halott nő telefonját.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések