A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Elismerem, nem vagyok könnyű eset” – Ilyen apa Pachmann Péter

Pachmann Péter három váláson van túl, de továbbra is pozitívan áll a szerelemhez, a gyermekeiért pedig rendkívül hálás, akárhogyan is végződtek a házasságai. Nagy örömére nem hétvégi apuka vált belőle, ám munkája miatt részletesen egyeztetnie kell a gyerekek anyukáival.

A Mokka műsorvezetője fiatalon nyüzsgős életet élt, ma már azonban inkább igényli a visszahúzódást: „A béke iránti vágy és a nyugalom motivál” – kezdte a tévés a Story magazinnak.

A lassan 50 éves tévés harmadik házassága közel két éve ért véget, azonban úgy gondolja, nincs oka, hogy ne higgyen a szerelemben. „Az embernek nem egyedül kell leélnie az életét, és biztos vagyok benne, hogy én sem így fogom” – magyarázta a lapnak Pachmann Péter. Azt is elmondta, nem érzi, hogy bármit is siettetnie kéne, és nem is menne bele csak azért egy kapcsolatba, hogy legyen valakije. „Nem tudhatom, bekopogtat-e még a nagy szerelem, ez megjósolhatatlan” – mondta, majd elárulta, egyébként szereti, ha van mellette valaki, szereti intézményesíteni is kapcsolatait, és annak ellenére is így nyilatkozik, hogy nem egy váláson van már túl. „A házasságot továbbra is szép dolognak tartom, akárcsak azt, hogy kettőből is született egy-egy gyermekem, a 4 éves Anna és a 14 éves Balázs” – mondta.

Pachmann szerencsére nem hétvégi apuka lett, sok időt tölthet gyermekeivel. Törekszik arra, hogy a Anna és Balázs egyszerre tudjanak nála lenni, ugyanis jó testvérek és szeretik egymást. Nagy segítség továbbá, hogy az anyukák is vannak olyan lazák, hogyha nekik, vagy Pachmannak közbejön valami, elcserélik a gyerekes napokat. A tévés elmondta: „Mindannyiunk számára fontos, hogy ne csak nekik, de egymásnak is megfeleljünk”. Mivel a műsorvezető egyedül van, ha reggel dolgozik, nincs ki iskolába és óvodába indítsa a gyerekeket, így egy hónapra előre mindig elküldi az anyukáknak, hogy mikor van reggeli adásban. „Elismerem, nem vagyok könnyű eset” – magyarázta.

A műsorvezető mindent igyekszik megtenni azért, hogy jó apuka legyen, elmondta, nem egy álmatlan éjszakát okozott már neki a kérdés, helyesen neveli-e gyermekeit. A 14 éves Balázs esetében a koncertekre járás okozza néha a fejtörést – ugyanis gyakran elmennek estébe nyúló rendezvényekre –, Annára gondolva pedig attól fél, nem baj-e, hogy kényeztetve bánik vele.

Pachmann önmagát igazán a fiában látja, ugyanis ő is visszahúzódó tinédzser volt. „Egyikőnk sem szeret a társaság középpontjában lenni, de ha jó a koncert, bizony elengedjük magunkat” – meséli a tévés. Balázs egyébként nemrég alapított egy zenekart, amelyben a műso is énekel majd. Apa és fia már minden évben hagyományszerűen járnak el a Tankcsapda fellépéseire, ahogyan a tévés is ellátogatott annak idején az akkor alakuló Edda koncertjeire. „Örökre hálás leszek neki, és bízom benne, hogy vagyok olyan jó apja a gyermekeimnek, mint amilyen ő nekem” – zárta gondolatait Pachmann Péter.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések