A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Figyelem: létszámkorlátozás mellett tartanak nyitva a Cinema City mozik

A Cinema City-nek a mozizó közönség és a munkatársai egészsége, biztonsága az elsődleges, a mozihálózat minden esetben követi és betartja az érvényes jogi szabályozást. A magyar egészségügyi hatóságok és kormányzat által előírtakkal összehangban (41/2020. (III.11.) Kormányrendelet 4.§ d) pont) a mozi létszámkorlátozás mellett továbbra is nyitva tart.

Egy adott előadásra maximum 99 látogató vehet vagy foglalhat jegyet. A mozihálózat weboldalán egy előadásra bármelyik helyre szabadon foglalható vagy vásárolható mozijegy a fenti létszámkorlátozással. A hálózat már előzőleg bevezetett a vírus terjedését visszaszorító intézkedéseket:

– mindegyik fővárosi és vidéki mozi termeinek, közösségi tereinek, a nézők és munkatársak által használt helyszínek rendszeres fertőtlenítése,

– minden dolgozó tájékoztatása az alapos kézmosás szabályairól,

– a gyakran használt felületek folyamatos tisztítása.

Folyamatosan figyeljük a helyzetet és megtesszük a hatóságok által továbbiakban előírt lépéseket. Mindenkit kérünk a személyes higiénia, így a rendszeres és alapos kézmosás betartására, ehhez minden eszköz a mozik mosdójában is rendelkezésre áll – áll a kiadott közleményben!

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések