A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történt vele? Hien most elárulta, hogyan telnek a mindennapjai Amerikában

Hien 14 évesen tűnt fel a Megasztár című tehetségkutatóban, amelynek köszönhetően hatalmas sikereket ért el, Magyarország után pedig most Amerikában épített karriert.

Az énekesnő tavaly májusban diplomázott a Berklee Zene Egyetemen, majd nyáron lépett újabb fordulóponthoz az élete, amikor New York legnépesebb kerületébe, Brooklynba költözött- írja a Femina. Karrierje azonnal beindult: reklámzeneszerzőként és sound dizájnérként sikerült elhelyezkednie, ám ez még nem minden.

Legújabb munkája egy Broadway-musicalben lesz, mint vezető sound dizájner.

„Azért vagyok különösen izgatott e projekt miatt, mert az egész csapat nőkből áll: a stáb, a színészek, az énekesek, mindenki” – mesélte Hien.

A rengeteg munka mellett az énekesnő heti kétszer Bronx szegénynegyedeiben lévő iskolákba jár zenét tanítani, valamint új lemezén is dolgozik már. Bár az énekesnőnek hiányzik Magyarország, úgy érzi, jó helyen van, és azt csinálja, amit a sors elrendelt számára, így egyelőre nem tervezi, hogy hazaköltözzön.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések