A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leállnak az ATV és a Spirit FM egyes műsorai a koronavírus-járvány miatt – Rendkívüli intézkedéseket hozott a vezetőség

Rendkívüli megelőző intézkedéseket hozott az ATV és a Spirit FM vezetősége a koronavírus miatt.

Közönség nélkül veszi fel az ATV a #Bochkor című showműsort, a rádió és a tévé egyes műsoraiból csak ismétléseket sugároznak, az ATV Híradó newsroomjába pedig csak nagyon indokolt esetben lehet belépni ezentúl – írja a média1. A külföldről hazaérkező munkatársakat a csatorna 14 napig egyáltalán nem engedi belépni az épületekbe - aki egyébként külföldre kíván utazni, előre jeleznie kell a vezetőségnek és csak nagyon indokolt esetben mehet el. Emellett a személyes jelenléttel zajló értekezleteket is felfüggesztik. A rendkívüli intézkedésekről a tévé és a rádió vezetősége már értesítette is a munkatársakat.

A media1-nek mindezt Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója és Korvin Tibor, a Spirit FM 87.6 rádió programigazgatója is megerősítette. Elmondták, hogy az országos veszélyhelyzet miatt az ATV és a Spirit FM biztonságos működésének, munkatársai és vendégei egészségének érdekében április 5-ig vezették be ezeket a megelőző, korlátozó intézkedéseket.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések