A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felháborodtak az utasok: végigtelefonálta az egész utat egy nyírségi távolsági buszsofőr

Folyamatosan telefonált vezetés közben egy sofőr egy nyírségi távolsági buszjáraton. Az esetet ezúttal levideózta egy dühös utas is, aki azt mondta, rendszeresen megszegik a szabályokat a buszsofőrök, többször halálfélelme van utazás közben.

A sofőrök vezetés közben általában telefonálnak, beszélgetnek, ha viszont szólnak nekik az utasok, akkor megsértődnek. A Tények stábja megkereste a busztársaságot is, akik azt mondták, hamarosan kivizsgálják az esetet.

„Mindennapos a dohányzás, a hangos zene, ez a telefonálgatás, könyökkel vezetés, úgyhogy ez mindennapos” – mesélte feldúltan a videót készítő asszony, aki naponta használatba veszi a buszokat és gyakran találkozik ehhez hasonló viselkedésmóddal. Mindezek után a busztársaság válaszlevélben nyilatkozott az esetről. Mint írták „sem szóban, sem írásban nem érkezett bejelentés vagy panasz az ügyben”.

„Hangsúlyozzuk, hogy minden esetben, amikor bebizonyosodik, hogy az autóbusz-vezető a munkavégzése során nem tartotta be a KRESZ előírásait, társaságunk természetesen megteszi a szükséges intézkedéseket” – folytatták. További részleteket a Tények szerda esti riportjából tudhat meg:


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések