A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Évekig küzdött az endometriózissal a magyar énekesnő, most a kisbabáját várja!

– Meg lehet gyógyulni! Én is évekig küzdöttem az endometriózissal, ma pedig a kisbabámat hordom a szívem alatt! – nyilatkozta a Magashegyi Underground énekesnője a Női Egészség Éve 2020 kampányindító sajtótájékoztatóján. Példájával arra buzdítja a nőket, hogy ne ijedjenek meg, küzdjék le a félelmeiket és menjenek el szűrésekre.

A Magashegyi Underground énekesénél, Bocskor Bíborkánál néhány évvel ezelőtt diagnosztizálták az endometriózist. Betegségét nyilvánosan is felvállalta, azért, hogy induljon el egy társadalmi párbeszéd a problémáról.

– Sokáig nem tudtam, hogy mi bajom van. Mindenki azt mondta, hogy ó, ez a női sors, nekem is fájt, amikor megjött, ez ilyen, de amikor a hatodik fájdalomcsillapítót vettem be, akkor tudtam, hogy ez nem lehet normális. Az orvosok sem ismerték fel elsőre a tüneteimet, de nagyon nehéz is diagnosztizálni ezt a betegséget, ezért fontos, hogy jó kezekbe kerüljünk – nyilatkozata Bíborka, és hozzátette, hogy számára sem telt félelmek nélkül az elmúlt időszak.

– Az ember megtapasztalja a kiszolgáltatottságot. Igen, engem is valaki átrakott a műtőasztalról egy tolószékbe, de tudtam, hogy végre elmúlnak a panaszaim, és esély nyílik arra is, hogy kisbabánk legyen – vallott a nehéz időszakról az énekesnő. Hozzátette, hogy a hit sok mindenen átsegítette, és egy percig sem volt kétsége afelől, hogy meg fog gyógyulni.

Küzdelmeit siker koronázza, hiszen decemberben bejelentette közösségi oldalán, hogy megérkezett hozzájuk az áldás: babát várnak.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések