A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes részletek: szexuális ragadozó végezhetett Henivel, akit végül egy fagyasztóba rejtett Londonban

Elkezdődött a Londonban megölt magyar nő gyilkosának tárgyalása: úgy tűnik, egy regisztrált szexuális ragadozó ölhette meg Henit, akit közel három évig rejtegetett egy fagyasztóban.

Videókapcsolással vett részt az első tárgyalásán Zahid Y., az a 35 éves férfi, akinek 2019 áprilisában két női holttestet találtak londoni lakása fagyasztójában. Egyikük a 2016-ban eltűnt magyar nő, Sz. Henrietta, akivel a jelek szerint még abban az évben végezhetett a gyilkosa. Holtteste egy másik nőéhez, a háromgyermekes MJ Mustafának a maradványaihoz ragadva hevert a fridzsiderben, olyan rossz állapotban, hogy sokáig még haláluk pontos okát sem tudták megállapítani a szakértők. Alig egy hónappal ezelőtt azonban kiderült: vélhetően bántalmazás áldozatai lehettek az asszonyok, testükön ugyanis rengeteg sérült találtak. A Bors információi szerint a bírák olyan borzasztónak találták a haláleset részleteit, hogy azt még a hozzátartozók előtt is zárolták.

Való igaz: a férfi sosem volt egyszerű eset, szomszédai szerint regisztrálták szexuális ragadozóként, pártfogója is felügyelte őt. Ennek ellenére hosszú éveken át élte mindennapjait a horrorhűtő mellett.

„Bízunk benne, hogy mindkét gyilkosságért lecsukják, és soha többé nem jön ki" – nyilatkozták Heni barátai, akik korábban is féltették már az ilyen problémás kapcsolatoktól a nőt.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések