A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Semmi tapi, semmi fotó és semmi extra” – Meztelenül takarít egy háromgyerekes anyuka, nem is kis pénzért

Claire O'Connor, aki egy 35 éves, háromgyermekes brit anyuka, olyan szolgáltatást ajánl, amihez hozzátartozik, hogy fehérneműben vagy teljesen meztelenül takarít – írja a Sun.

Az anyuka azonban előre leszögezi, hogy: „Semmi tapi, semmi fotó és semmi extra. Csak bemegyek, elvégzem a dolgom, aztán elmegyek".

Claire szolgáltatásainak órabére a ruhák mennyiségétől függ: 75 fontot számol fel, ha fehérneműben, 85 fontot, ha toplesz, illetve 95 fontot, ha teljesen ruha nélkül takarít. A nő feladta előző, hoteltakarítói karrierjét, hogy megalapíthassa a Fantasy Cleant, amelyhez reményei szerint több nő és férfi is csatlakozik majd, hogy kiépülhessen egy vállalat.

Claire elmondta, az első találkozások talán kissé kínosak lesznek, de ez majd elmúlik, ha megismeri a klienseket. Férje, Rob először el sem hitte neki, hogy komolyan gondolja az ötletet, de Claire szerint mára már megbékélt a helyzettel.

Persze, nem csak a férje fejezte ki a véleményét. Az interneten rengeteg visszajelzést kapott Claire, amelyben támogatják, de bőven akad olyan is, akik szidják a szélsőséges ötlet miatt. Egy helyi lakó csak annyit mondott, legalább lesz valami, ami miatt izgatottak lesznek a férfiak, illetve hogy Claire egy orvos minimálbérénél nagyobb órabért határozott meg, de azért sok szerencsét kíván neki.

Egy másik lakó internetes írása szerint szörnyű, hogy az emberek mennyire mélyre képesek süllyedni, hogy pénzt keressenek, hiszen ez is egy formája a prostitúciónak. Hozzátette: szerinte a törvénynek be kellene avatkoznia, azaz megállítani ezt a gusztustalan ötletet.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések