A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nincs nap, hogy ne gondolna a férjére: megtörten, könnyek között szólalt meg a két éve eltűnt villanyszerelő felesége – videó

Megtörten, elmúlt két éve minden fájdalmával nyilatkozott a Fókusznak Mácsik Zoltánné. Az asszony 2018 márciusának vége óta várja haza férjét.

Az asszony valami biztosra vár, valamire, ami talán reményt adhat. Férje két éve tűnt el, a rendőrség szerint gyilkosság történhetett, ám a gyilkossággal gyanúsított férfi ellen nincs olyan bizonyíték, ami alapján vádat lehetne ellene emelni.

Férje, Zoltán két éve, húsvétkor tűnt el. Az a férfi, akivel utoljára látták, hamarosan letartóztatásba került. Az asszony szerint a gyanúsított férfi hazudik, és ő azt szeretné, ha végre kiderülne az igazság.

A gyanúsítottat egy másik ügyben szintén elővették: a rendőrség az ugyancsak eltűnt, feltehetően meggyilkolt Orlik Vilmos villanyszerelő ügyében is kikérdezte. Az asszony mondta el azt is, hogy a férfi már korábban megbukott a hazugságvizsgálaton, ennek ellenére a nyomozást hamrasoan lezárhatják...


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések