Hirdessen itt

Tragédia: életét vesztette egy utas a Miskolcra tartó InterCityn

A tragédiáról a MávInform közösségi oldalán tájékoztatta utasait.

Budapestről tartott Miskolc felé a Szinva InterCity (IC 502), amikor Pécelt elhagyva már nem közlekedett tovább. Az elsődleges információk szerint egy rosszul lett utas miatt állt meg a szerelvény, azonban kiderült, a helyszínre érkezett mentősök nem tudták megmenteni az életét. A bejegyzést elsőként a 24.hu oldala vette észre.

Mivel a Szinva IC nem hagyta el az állomást a hatósági intézkedés miatt, így az utasok a Jázmin InterCity-vel (IC 562) közlekedhettek tovább Miskolc felé, ami fél órás késéssel közlekedik.

„A Budapestről Miskolcra tartó Szinva InterCity (IC 502) Péceltől nem közlekedik tovább, mert a vonaton egy utas rosszul lett, a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A Szinva IC utasai a Jázmin IC-vel (IC 562) utazhatnak tovább Miskolc felé. A Jázmin IC fél órás késéssel közlekedik. A Szinva IC szerelvénye a hatósági intézkedés miatt Pécel állomáson maradt, ezért a Miskolcról 11:29-kor a Keleti pályaudvarra és a Keleti pályaudvarról 14:25-kor Miskolcra induló Abaúj IC (IC 515 és IC 514) csak gyorsvonati kocsikkal közlekedik” - írta bejegyzése alá a MávInform oldala.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések