Hirdessen itt

Segítsen megtalálni: eltűnt egy fiatal solymári nő

A nyomozók a lakosság segítségét kérik egy eltűnt nő megtalálásához.

2019. december 30-án tűnt el a 24 éves Károly Anna, miután 17 óra körül elindult az otthonából. Azóta a tartózkodási helye ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig nem vezettek eredményre – számolt be a police.hu oldala.

A nő könnyebb megtalálásának érdekében egy személyleírást is közzétették Annáról, aki körülbelül 173 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja barna, félhosszú és hullámos. Eltűnésekor egy keki-bézs orkándzsekit, sötét garbót, kék színű nadrágot, rózsaszínű edzőcipőt és sapkát viselt.
A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-23/505-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 107 vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések