A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az idei év első rendőri életmentése

Öngyilkossággal akarta a szilveszteri letargiát megoldani, egy 22 éves megyaszói férfi, miután még másnap reggel élettársával is összeveszett.

2020 Január 1-jén 10 órakkor érkezett be a bejelentés a szerencsi rendőrségre, miszerint egy férfi közölte velük, hogy végzetes döntésre szánta el magát. A telefonhívás után a hivatásosok, azonnal értesítették a területi illetékes munkatársaikat, akik így azonnal a fiatal ember keresésére indulhattak - számolt be róla a police.hu oldala.

Végül a férfira Magyaszó belterületén találtak rá, de addigra már kabátujja teljesen átázott a vértől, miután több helyen is vágásokat ejtett a karján. A járőrök késlekedés nélkül megkezdték az ellátását, a vérzést szorítókötéssel csillapították, még a helyszínre nem érkeztek a mentősök, akik végül kórházba szállították.

Az elkeseredett férfi a várakozás közben mesélte el Kári László r. zászlósnak és Kedves Imre r. főtörzsőrmesternek, az vezette el odáig, hogy megpróbáljon véget vetni az életének, hogy szilveszterkor súlyos letargiába esett, másnap reggel pedig élettársával is összeveszett.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések