A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: a győri családirtó egyik áldozata volt csak a saját gyermeke

Fiát és a nevelt lányát ölte meg vasárnap délután Győrben egy férfi, aki később öngyilkos lett. A lakásban tartózkodott a harmadik testvér, egy hatéves kislány is – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A három gyermek aznap a nő volt férjénél volt. A 10 éves fiú, a 13 éves lány és a 35 éves férfi holttestét azután találták meg, hogy az anya értesítette a rendőrséget: csak a legkisebb gyermekével tud beszélni.

A rendőrök a katasztrófavédelem segítségével jutottak be a bezárt lakásba, ahol megtalálták a két gyermek holttestét. A nyomozók megállapították, hogy a gyerekek halálát idegenkezűség okozta. A férfi holttestét az épület egy másik helyiségében találták meg.

A helyszíni szemle adatai szerint miután a férfi megölte a fiát és nevelt lányát, bezárkózott az épület folyosójáról nyíló, közös használatú helyiségek egyikébe, majd önkezével véget vetett az életének.

A rendőrség több ember sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárás során vizsgálja a gyermekgyilkosság körülményeit.

H. Gábor korábban emberölés kísérlete miatt ült börtönben, ahonnan idén szeptemberben kedvezménnyel szabadult. Szombathelyen élő feleségét kalapáccsal úgy fejbe verte, hogy eltört a szerszám nyele. Tettéért 5 év szabadságvesztéssel büntették, de nem kellett letöltenie a büntetését.

– A szombathelyi börtön határozott tiltakozása ellenére a bv-bíró úgy döntött, H. Gábor szabadon bocsátható. Nagyon rossz döntés volt ez, óriási hiba. Hiszen szeptemberi szabadulása óta először most kapta meg egy hétvégére láthatásra a gyerekeit. Ha ez a pszichésen zavart férfi rács mögött marad, a két kisgyermek ma is él – állította a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette gyanúja miatt nyomoz.


Kiderült: a győri családirtó egyik áldozata volt csak a saját gyermeke
 Döbbenetes információk láttak napvilágot a győri gyilkos apa sötét múltjáról
 Vérfagyasztó részletek a győri családirtásról: a legkisebb testvér végignézte a borzalmakat
Fotókon a győri családirtás helyszíne: itt találták meg a gyerekek és az apa holttestét
 Családirtás Győrben: megölte az apa két gyermekét, majd magával is végzett

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések