A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fotókon a győri családirtás helyszíne: itt találták meg a gyerekek és az apa holttestét

Egyelőre senki nem érti, mi vihetett rá egy édesapát arra, hogy két gyermeke életét elvegye, majd magát is megölje. A város egyik ipar telephelyén lévő lakásba lakossági bejelentés után mentek be a rendőrök, ahol szívszorító látvány fogadta őket.

Az egyik szobában megtalálták egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú holttestét, a másik helyiségben pedig a 35 éves apáét. A nyomokból nagyon hamar egyértelművé vált, hogy az apa volt az, aki gyerekei ellen fordult, majd ő maga is eldobta az életét.
A rendőrök 14.50-kor fedezték fel a győri lakásban a testeket. A helybeliek csak arra figyeltek fel, hogy éktelen szirénázással rendőrautók és gyermekmentő száguld a Szigethy Attila úton a Fehérvári út irányába.

"Sejteni lehetett, hogy nagyobb gond lehet, elsőre balesetre tippeltem" – írta a Facebookon egy helyi férfi.

Sajnos egyikükön sem lehetett már segíteni. Azt a rendőrség egyelőre nem tette közzé, hogyan ölte meg az apa a gyerekeit, majd magát.

– Ha a gyerekek édesanyja él, akkor nagy valószínűséggel az apa őt akarta büntetni valamiért. De az okok biztos megállapításához több részletet kellene tudnunk – találgatott Végh József kriminálpszichológus.

A szakértő szerint ha az anyuka már nem él, akkor beszélhetünk kiterjesztett öngyilkosságról, amikor a gyilkos biztos akar lenni abban, hogy áldozatát más már nem bánthatja.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!


Kiderült: a győri családirtó egyik áldozata volt csak a saját gyermeke
 Döbbenetes információk láttak napvilágot a győri gyilkos apa sötét múltjáról
 Vérfagyasztó részletek a győri családirtásról: a legkisebb testvér végignézte a borzalmakat
Fotókon a győri családirtás helyszíne: itt találták meg a gyerekek és az apa holttestét
 Családirtás Győrben: megölte az apa két gyermekét, majd magával is végzett

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések