A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérfagyasztó részletek a győri családirtásról: a legkisebb testvér végignézte a borzalmakat

Egyelőre senki nem érti, mi vihetett rá egy édesapát arra, hogy két gyermeke életét elvegye, majd magát is megölje. A győri lakásba lakossági bejelentés után mentek be a rendőrök, ahol szívszorító látvány fogadta őket.

Az egyik szobában megtalálták egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú holttestét, a másik helyiségben pedig a 35 éves apáét. A nyomokból nagyon hamar egyértelművé vált, hogy az apa volt az, aki gyerekei ellen fordult, majd ő maga is eldobta az életét.

Pénteken láthatásra vitte a szombathelyi édesanya, H. három gyermekét a Győrben élő apjukhoz. Ekkor még nem sejthette, hogy a hármójuk közül kettőt akkor látja utoljára élve. Vasárnap, amikor délután értük ment, zárt ajtó fogadta. Sokáig csengetett, telefonon is hívta a férjét, hiába. Végül a legkisebb, hatéves gyermeke kiszólt az ajtón: anya, a két testvérem az ágyon fekszik és vérzik a fejük. Az asszony riasztotta a rendőrséget, ők törték be az ajtót.

A két gyereket – a 13 éves lányt és 10 éves öccsét – holtan találták a nyomozók. Olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy esélyük sem volt a túlélésre. Az elsődleges vizsgálatok szerint apjuk megfojtotta őket – a bestiális férfit az udvari melléképületben holtan találták a rendőrök, felakasztotta magát.

A legkisebb gyerek szerencsés volt, csodával határos módon karcolás nélkül megúszta az apja ámokfutását. Őt jelenleg Győrben a megyei kórházban megfigyelés alatt tartják, pszichológusok foglalkoznak vele, de közben az édesanyja is mellette lehet.

A Blikk megtudta: a kegyetlen gyerekgyilkos korábban erőszakos bűncselekmény miatt került börtönbe, ahonnan nemrégiben szabadult. Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette gyanúja miatt nyomoz.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!


Kiderült: a győri családirtó egyik áldozata volt csak a saját gyermeke
 Döbbenetes információk láttak napvilágot a győri gyilkos apa sötét múltjáról
 Vérfagyasztó részletek a győri családirtásról: a legkisebb testvér végignézte a borzalmakat
Fotókon a győri családirtás helyszíne: itt találták meg a gyerekek és az apa holttestét
 Családirtás Győrben: megölte az apa két gyermekét, majd magával is végzett

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések