A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

X-Faktor: állva tapsolt a zsűri a debreceni lánynak

A produkció végén a közönség és a zsűri is állva tapsolt Docsa Dórának. 
Immáron a nyolcadik évaddal kezdetét vette, az RTL Klubon futó X–Faktor október 6-án, szombaton. A második adásban sok cívisvárosi kaphatta fel a fejét, ugyanis a 16 éves Docsa Dóra tűnt fel a képernyőn.

A fiatal lány az Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán tanul, és azt vallja ugyan nincs sok tapasztalata az éneklés terén, de ennél fontosabbnak tartja, hogy jól érezze magát a színpadon. A bemutatkozó videójában elmesélte:


Az éneklés nálam úgy kezdődött, hogy gyermekkoromban volt egy kazettánk, amiről operettdalokat, illetve mesedalokat hallgattam. Aztán későbbikben rájöttem, hogy a stílusomhoz és a személyiségemhez a pozitív kicsengésű dalok állnak közelebb.”

A nagy pillanat

A színpadon, a francia énekesnő ZAZ: Comme ci comme ça című dalát adta elő, melyben fontos társadalmi problémáról van szó. – Számomra nagyon fontos a dal mondanivalója, mivel olyan emberekről énekel, akiknek olyan külső és belső adottságai vannak, ami nem megszokott. Vállaljuk fel önmagunkat! – mondta a zsűrinek Dóra. Majd hangsúlyozta, ő is hasonló cipőben jár, ugyanis a több mint 180 centiméteres magasságával kitűnik a lányok közül. Az éneklés után Puskás Peti még azt is kijelentette, hogy ha a lány kategóriát kapná, biztos Dóra lenne a három lány közül az egyik, akit vinne az élő show-ba. A 16 éves fiatal továbbjutott, így a válogatók után legközelebb a táborban hallhatjuk újra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések