A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Apáti Bence videóban megy neki a Netflix történelemhamisításának


A liberálisok nem végképp eltörlik a múltat, hanem megpróbálják elválasztani a valóságtól – mondta. 


Apáti Bence legújabb videójában a Netflix hazugságaira hívja fel a figyelmet. Az újságíró már a videó elején leszögezi azokat a valóságtól elrugaszkodott állításokat, amelyek a Netflix különböző sorozataiban megfogalmazódnak. „Kleopátra fekete, Jézus meleg, az utolsó pogány viking király egy afrikai nő, a brit arisztokrácia színe-java pedig afroamerikai" – foglalta össze Apáti.

Az újságíró beszélt a liberálisok legújabb eszközeiről is.

A liberálisok nem végképp eltörlik a múltat, hanem megpróbálják elválasztani a valóságtól"

– fogalmazott.

Az ilyen jellegű sorozatoknak megvan a céljuk. „Amíg te azt hiszed, hogy éppen kikapcsolódsz, amikor megnézel egy filmet, addig a nagy streaming szolgáltatók megpróbálnak teljesen manipulálni. A Netflix hátsó szándéka pedig az, hogy liberális választókat neveljen a nézőkből" – foglalta össze Apáti Bence.


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
John Wick 4. felvonás.


Ez a film cikk-cakkban, de bemutatja a felszíni alvilág körét.



Kádár mellett Aczél elvtárs a zsidó-bolsevik körei telepedtek ránk és KISZ titkárjaik állandóan valamiféle védelemről beszéltek, ha körben vagyunk miután beléptünk.
Nem említik ugyan, hogy minden körben, aki benne van, annak a vége a halál, és mivel minden nő, és férfi körben van, sőt nem is egy körben, ezért hal meg minden nő és férfi.
Az is elsőre lejön ebből a sötét tónusú pörgésből, hogy a duális életben ki lehet lépni a körből, de a vége itt is a halál lesz, tehát ismételheti újra a duális világot, ahogy minden nő, és férfi kezdi újra a halál után a duális világot.
A (g) ONDO(l)…KÓD… OK femto rész- egységei ezek amikről itt értekezek, hogy miként is lehet az örök élet tudását megkapni, miként lehet a zodiákus köréből végleg kilépni, és így a duális világból is szintúgy…
Aki ÁT TUD lépni vagyis inkább ÁT LÉNYE(g)…ÜLNI a duális világból az valamelyik MÁS SÍK(!!!) világba juthat, és akár addig ahol az LÉG atyával, és a Nagyboldog asszonnyal olvad6 1be.
Sőt!...új RA születhet.
Ilyetén eme Kerek E Világunkban kerülhet fényre Föld anyánk csillogó közéből: Csallóközből!!!
https://www.youtube.com/watch?v=kRPepPSvQOI