A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyászol a DVSC: néhány napon belül két egykori játékos is elhunyt

Agárdi Éva és Szarvas Éva is elhunyt ezen a számunkra nagyon szomorú héten – olvasható a DVSC Schaeffler hivatalos honlapján.
Hétfőn örök nyugovóra tért Agárdi Éva, akinek elvesztését még fel sem tudta dolgozni a debreceni klub, szombaton máris újabb szomorú hír érkezett: immár Szarvas Éva is elhunyt.

Agárdi Éva 1971. szeptember 2-án született, Debrecenben nevelkedett, majd Kisvárdán lett belőle NB I-es játékos. Felnőtt karrierje során egy szezont (1996/97) töltött a DVSC-ben, majd játszott a székesfehérvári Cornexi együttesében. A magánéletben sem kerülte el a siker, pedagógusként a Minerva Érettségizettek Szakközépiskolájának igazgatója volt. A kiváló beállós hosszan tartó súlyos betegség után október 8-án, hétfőn hunyt el. Agárdi Évát október 19-én, pénteken, Hajdúszoboszlón kísérik utolsó útjára.

Pár nappal később, október 13-án, életének 52. évében, hosszan tartó súlyos betegség után életét vesztette Szarvas Éva, aki hat szezont játszott végig a DVSC-ben, tagja volt a klub 1987-es bajnokcsapatának. 79 mérkőzésen 109 gólt szerzett. Tavaly még jelen volt az egykori társakkal, a bajnoki aranyérem 30. évfordulójára rendezett ünnepségen a Hódosban. Temetéséről később intézkednek.

Agárdi Éva és Szarvas Éva emlékét örökre megőrizzük! – búcsúzik a DVSC.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések