Hirdessen itt

Perverz: videóra vette, ahogy felakasztja a gyerekeket a szadista orosz férfi

A családos Anatolij Szlivko azt mondta a fiúknak: van egy technikája, amivel megnyújtja a testüket. Hittek neki. A szovjet rém 20 éven át űzte beteges perverzióját.
Hogyan lehetséges, hogy egy sorozatgyilkos évtizedeken keresztül szedje áldozatait anélkül, hogy elkapnák? A nagy területű országokban, mint Oroszország, könnyebb eltűnni, de minden idők talán legelvetemültebb sorozatgyilkosa nem változtatott helyet. Szörnyű tettei azért maradhattak két évtizedig titokban, mert a gyerekek bíztak benne, és még szüleiknek sem mondták el, mit tett velük az erdőben a házas, kétgyermekes Szlivko.

Felcsillant a szemük

A Sztavropoli határterületen élő férfi sorsa 1961-ben, 23 éves korában vett drámai fordulatot. Korábban „csak” eltitkolt homoszexuális hajlamaival kellett megküzdenie, ekkor azonban szemtanúja volt egy halálos balesetnek. Egy részeg motoros elgázolt egy fiatal, úttörőruhás fiút. Szlivko több évtizeddel később úgy emlékezett vissza a balesetre, hogy a fiú szenvedése, a benzin és a tűz szaga együtt szexuális izgalmat keltett benne.

Pár évvel később már egy ifjúsági klubban dolgozott. A fiúk szerették, amit ő ki is használt, a bizalmukba férkőzött. Azok közül válogatott, akikkel baráti volt a viszonya. Azt mondta, van egy módszere arra, hogy megnyújtsa a testüket. A kamaszoknak felcsillant a szemük Szlivko rejtélyes technikájának hallatán. A módszere azonban az volt, hogy felakasztja a gyerekeket.

Élettelen testek felett

Nagyrészt 12 és 15 év közötti áldozatait a Nyevinnomisszk városának környékén fekvő erdőbe csalta ki, de hogy hasonlítsanak az elgázolt fiúra, akinek agóniája anno izgalomba hozta, úttörőruhát vett nekik. A szerencsétlen gyerekeket felakasztotta egy fára, de arra vigyázott, hogy a csigolyák ne törjenek el, vagyis ne haljanak meg.
Szlivkónak csak arra volt szüksége, hogy a fiúk eszméletlen állapotba kerüljenek, ő pedig önkielégítést végezhessen az „élettelen”, különböző pozitúrákba beállított testek felett. Miután a srácok magukhoz tértek, nem tudták, mi történt velük, a testhosszabbítós mesét pedig elhitték. A gyerekeknek pár órával az akasztás előtt már nem szabadott enniük, nehogy összehányják magukat.


Szörnyű felvételek

Szlivko két évtized alatt 43 fiúval csinálta meg szörnyű játékát. Ezekből hét esetben annyira erőszakossá vált, hogy eszméletlen áldozatait felgyújtotta és cipőstül lefűrészelte a lábfejüket, hogy még jobban fel tudja idézni a 23 éves korában átélt balesetet. Rendszerint le is videózta az eseményeket. Ezek a szörnyű felvételek ma már az interneten is fellelhetők, de szerencsére a bizonyításnál is nagy segítségére voltak a rendőröknek.

Szlivkót végül 1985-ben tartóztatták le, egy évvel később halálra ítélték, 1989-ben pedig kivégezték.

Segítsen elkapni a rosztovi rémet!

A Szovjetunió hatalmas területe és a kommunista ideológia („Nálunk ilyen bűnözők nincsenek!”) is megnehezítette a sorozatgyilkosok elfogását. Ez is közrejátszhatott abban, hogy a Rosztov környékén több tucat gyermeket meggyilkoló Andrej Csikatilót 12 éven át nem sikerült elfogni.

Szlivkót megkérték a börtönben, hogy adjon tippeket, amikkel könnyebben eljuthatnak a sorozatgyilkoshoz. Bár adott pár tanácsot, de a korábban tanárként dolgozó rosztovi rémet végül más szál mentén fogták el. 53 gyilkosságot bizonyítottak rá, majd kivégezték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések