A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Scarlett Johansson mégsem alakít transznemű karaktert, visszamondta a szerepet

Nincs szüksége még egy botrányra.
Az elmúlt hetekben hatalmas botrány kerekedett Scarlett Johansson körül: a színésznőt a Rub & Tug főszerepére kérték fel, amiben egy transznemű gengsztert kellett volna alakítania, az LMBTQ-közösség tagjai azonban cseppet sem nézték jó szemmel a szereposztást. A transznemű színészek aligha juthatnak hollywoodi filmszerepekhez, így véleményük szerint ez remek alkalom lenne, hogy közösségük egy tagja játszhassa el a főhőst.

Johansson eleinte ragaszkodott a munkához, végül mégis elállt a szereptől. Tavalyi Páncélba zárt szellem című filmje kapcsán hasonló kritikák érték – ott ázsiai nőt alakított –, így úgy döntött, ezúttal hátralép, és meghagyja a szerepet a transzközösség tagjainak.

A színésznő kifejtette, hogy sokat gondolkodott az ügyről, és már ő is belátja, hogy érzéketlenül viselkedett. Úgy érzi, a LMBTQ-emberek iránti kulturális megértés folyamatosan növekszik, és ő is szeretné támogatni őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések