A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ijesztő, ami történik. Hol van Hujber Ferenc?

A szomszédok úgy tudják...
Az már önmagában elég ijesztő, ha valaki, akit egy ország ismer, hónapokig nem ad életjelet magáról. Pedig Hujber Ferenc élete sokáig nyitott könyv volt a rajongók előtt. Nyíltan beszélt függőségeiről, érzelmeiről, hogy aztán egyik pillanatról a másikra romba dőljön minden. Sokan emlékeznek arra a két interjúra a TV2 stúdiójában, amikor ijesztő mondatokkal sokkolta a műsorvezetőket. Házassága is megromlott Cynthiával, aki mára boldog párkapcsolatban él mással.

A Hot! a házuk körül kérdezősködött. Kiderült, hónapok óta nem látták a színészt szentendrei otthonánál, ám Cynthia új partnere sokat van ott. Volt, aki úgy tudta, a színész Budapesten él, s azt is tudni vélte, hogy a válás folyamatban van. Azt mondják egyre több holmi kerül az utcára a házból, talán azok, amelyek Ferire emlékeztetik Cynthiát.

A házat egy időben sokan megnézték, talán vételi szándékkal, de Cynthia annyit elárult a magazinnak, jelenleg nem eladó az otthonuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések