Hirdessen itt

Vissza akar térni a színpadra Törőcsik Mari: „Még van bennem erő, hogy szerepeljek”

Ha az egészsége megengedi, visszatérne a színpadra Tőröcsik Mari! A korábban megjelent hírekkel ellentétben nem tűnik el a világ elől a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, sőt, határozott tervei vannak a jövőre nézve.
Egy ország aggódik érte, mert többször volt kórházban az utóbbi időben. A Blikk kérdésére elmondta, persze, vannak nehéz napjai, de egyre jobban érzi magát, az pedig az eszébe se jutott, hogy örökre elhagyja a színházat. Hozzátette, elege van abból, hogy sokszor olyan kijelentéseket tulajdonítanak neki, amelyeket nem mondott.

– Teljes képtelenség az állítás, hogy visszavonulok, többé nem beszélek és nem lépek színpadra. Persze, sok minden függ az állapotomtól, meghatározza, hogy mikor mit csinálok, de úgy érzem, még van bennem erő, hogy szerepeljek – mondta felháborodottan lapunknak a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari. – Elkeserítő, hogy ilyesmiket hordanak össze rólam, mondhatnám, hogy már megszoktam, de ez nem lenne igaz. Nemrégiben abból is hatalmas ügyet csináltak, hogy a kórházban voltam, pedig csak egy kontrollvizsgálatra mentem vissza. Ha minden jól megy, még fogok szerepelni, majd meglátjuk.

A múlt héten röppent fel a hír, miszerint újra kórházba került a művésznő, ám röviddel a hír megjelenése után maga mondta el, hogy két-három hetente vissza kell térnie a Markusovszky kórházba, hogy orvosai ellenőrizzék az állapotát, de mindent rendben találtak, így nem kellett bent maradnia.
A művésznő által elmondottakat Jordán Tamás  is megerősítette. A rendező jó viszonyt ápol Tőröcsikkel, gyakorta meglátogatja.

– Nincs tudomásom arról, hogy feladta volna a színházi működését, sőt. Ha az egészsége megengedi, szeptemberben részt akar venni a szombathelyi színház egyik pódiumbeszélgetésén. Legutóbb, amikor találkoztunk, tartotta magát ehhez az elképzeléshez.

Jordán szerint a művésznőnek jót tesz a pihenés és a velemi levegő. – Az utóbbi időben sétálgatott is, így aztán bizakodunk, hogy egyre jobban lesz.

Szerepekre kérték fel

Legutóbb Vecsei H. Miklós és ifjabb Vidnyászky Attila kereste meg Törőcsiket azzal, hogy dolgozzon a darabjukban. A szerephez csupán a hangját kell kölcsönöznie, így szívesen vállalta el a munkát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések