Hirdessen itt

Exrendőr ölte meg a háromgyermekes anyukát Inárcson

Az egyik helyi lakos szerint az utóbbi időben látszott a férfin, hogy ideges.
Gyilkosság sokkolja az inárcsiakat. Mint arról beszámoltunk, július 11-én a településen halálra késeltek egy hivatali ügyintézőt.

Egy idős férfi késsel támadt a családsegítő egyik munkatársára, és többször is nyakon szúrta.

A férfi állítólag magából kikelve kiabált az inárcsi hivatalban, hogy az ügyével senki sem foglalkozik, ezután szúrta meg az egyik ügyintézőt - épp azt a nőt, aki segíteni akart az ügyében. A háromgyermekes nő a helyszínen meghalt.

Az elkövetőnek állítólag rengeteg tartozása volt, a Blikk információi szerint emiatt el akarták árverezni az otthonát, és attól félt, három nagyobb gyereke mellett kisebb, súlyos beteg kislányát is elveszítheti, ezért rontott be az inárcsi családsegítőbe a 61 éves férfi. Az elkövető előzetes letartóztatásban van.

A Blikknek most azt mondta egy helyi:
"Attila régen rendőrként dolgozott, aztán a feleségével külföldre mentek.
Két éve jöttek vissza. Az asszonynak az előző kapcsolatából volt már egy gyereke, Attilától pedig három. A legkisebb, egy kislány, csak tolókocsival tud közlekedni. Nagyon szeretik és óvják.

Az utóbbi időben Attilán látszott, hogy nagyon ideges.
Úgy tudom, egy hipermarketben dolgozott biztonsági őrként. Fizetése azonban nem fedezte a kiadásaikat, plusz még a korábban felhalmozott adósságokat. Az is nyílt titok volt, hogy a házukat árverezik."
A nyilatkozó azt is elmondta, hogy a meggyilkolt ügyintézőt mindenki szerette, az inárcsiak szerint hihetetlen odaadással és empátiával végezte a munkáját.

A háromgyermekes édesanyát megható szavakkal búcsúztatta a lánya egy posztban, a teljes bejegyzést itt olvashatjátok el.

Orbán: Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa

Ezt a brüsszeli NATO-csúcson jelentette ki a magyar miniszterelnök. Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa, ezért különösen figyelnie kell arra, hogy "amit már végre megteremtettünk magunknak, azt ne veszítsük el" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, a NATO-tagországok állam- és kormányfőinek brüsszeli találkozója közben az M1 aktuális csatornának.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések