A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Morvai: Kiderült mit terveznek Brüsszelben Sorosék – Minden magyar azonnal tiltakozzon ezeken a címeken!

Most már tudjuk, miről beszélget zárt ajtók mögött a napokban Soros György az EU vezetőivel. Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: Az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása.
Az indítvány címe: „A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze”.

Az európai uniós bikfanyelven ez azt jelenti: a Magyarország és  Lengyelország jelenlegi kormányait támadó civilek illetve a tömeges migráció segítői kapnák ezeket a pénzeket.


Felszólalásomban fejeztem ki felháborodottságomat, és kérdeztem rá az indítvány jövője szempontjából leglényegesebbre: a Fideszt is magában foglaló Európai Néppárt támogatja-e ezt a kezdeményezést.

Úgy gondolom, hogy ezzel nekünk, magyaroknak is előmozdító szerepet kell vállalnunk. Ezért arra kérek mindenkit, párthovatartozásra tekintet nélkül, aki meg akarja akadályozni Magyarország destabilizálását és a tömeges migráció jelenségét, hogy haladéktalanul írjon a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőinek:

Bocskor Andrea andrea.bocskor@europarl.europa.eu; 
Deli Andor andor.deli@europarl.europa.eu;
Deutsch Tamás tamas.deutsch@europarl.europa.eu; 
Erdős Norbert norbert.erdos@europarl.europa.eu;
Gál Kinga kinga.gal@europarl.europa.eu; 
Gyürk András andras.gyurk@europarl.europa.eu; 
Hölvényi György gyorgy.holvenyi@europarl.europa.eu; 
Járóka Lívia livia.jaroka@europarl.europa.eu; 
Kósa Ádám adam.kosa@europarl.europa.eu; 
Schöpflin György gyorgy.schopflin@europarl.europa.eu; 
Szájer József jozsef.szajer@europarl.europa.eu; 
Tőkés László laszlo.tokes@europarl.europa.eu

és kérje annak előmozdítását, hogy az Európai Néppárt a gyalázatos javaslatra nem-mel szavazzon. Mivel a Néppárt sajnos köztudottan válaszút előtt áll avonatkozásban, hogy balliberális irányba fog-e elmenni, vagy pedig konzervatív, tömeges migráció-ellenes, a nemzeti függetlenséget támogató párt marad-e, ez a szavazás e vonatkozásban is döntő jelentőségű. Erre figyelemmel javaslom, hogy az Európai Néppárt elnökének, Manfred Webernek (manfred.weber@europarl.europa.eu) is írjanak sürgős üzenetet arra kérve, hogy a gyalázatos indítványt semmiképpen ne szavazza meg a
Néppárt.

Köszönettel és szeretettel: Morvai Krisztina EP képviselő

Utóirat: A kezdeményezés – teljesen szabályellenesen – egyelőre csak angolul áll rendelkezésre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések