Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Vöröskáposztás kacsapecsenye

Hozzávalók:


1 adag kacsa
3 fej vöröshagyma  
3 db sárgarépa  
2 db petrezselyem gyökér
1 fej fokhagyma
1 kg lila káposzta
durva szemcséjű só
bors
majoranna

Elkészíntés: 


Béleljünk ki egy tepsit az apróra vágott vöröskáposztával és szórjuk rá a karikákra vágott zöldségeket. A kacsát sózzuk és borsozzuk be, kenjük be majoránnával, a bőre alá tűzdeljük be a fokhagymagerezdeket és a hátára fektetve helyezzük a káposztaágyra. 200 °C‑on a sütés felénél a másik oldalára fordítva süssük ropogósra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések